Magazín3 provedení zimní zahrady Zania

Zimní zahrada série Zania je naším bestsellerem. Její elegance, jednoduchost a variabilita se stala oblíbeným řešením pro každého, kdo touží vytvořit ojediněle místo. Díky hliníkové konstrukci si můžete vytvořit řešení přímo na míru. Fantazii se meze nekladou

Zakázková výroba otevírá hned několik možností, jak si novou zimní zahradu sestavit. Dá se přikotvit ke zdi nebo nechat volně stojící, postavit v atypických rozměrech a doplnit o řadu dalších prvků. Vybrali jsme pro vás tři zajímavé realizace. 

1) Dokonalé spojení s okolím 

Barva, typ zastřešení i rozměry se dají zvolit dle svého okolí a především vzhledu domu. Celá stavba se tak dá přizpůsobit vašim požadavkům. Zimní zahrada se hodí do každé zahrady a vytvoří zajímavý architektonický prvek. 

2) Spojení s pergolou 

Zajímavou variantu nabízí spojeni se zahradní pergolou. Její konstrukce se dá zvolit ve stejném odstínu a provedení. Vytvoříte tak jednotnou stavbu, pouze rozdělenou na dvě části. V případě krásného počasí si užijete posezení pouze pod zastřešením a v případě deště se dá přesunout do služeb zimní zahrady. 

3) Nadstandardní rozměr 

Atypické rozměry jsou dnes běžnou praxí. V případě, že chceme zastřešit atypické místo, máme vždy na výběr spoustu možností. Každá pergola se pak stává svým originálem, a to především pokud se odhodláme pro opravdu velké rozměry. Vytvoříme tím dostatek místa pro posezení, relax i malou botanickou zahradu.