Magazín3 nejprodávanější typy pergol

Typů pergol v nejrůznějších rozměrech a designech, či rozdílných konstrukcí, je nepřeberné množství. Jak však vybrat tu pravou? Máme pro vás tři tipy na ty nejpopulárnější modely z naší nabídky.

Hliníková pergola Pollard

Jednoduchá konstrukce hliníkové pergoly Pollard je elegantním řešením, které doplní vzhled svého okolí a zvýší architektonickou hodnotu domu. Zastřešení z polykarbonátu si můžete vybrat v mléčném či kouřovém provedení. Navíc je vybaveno UV fitrem. Ten chrání před škodlivými paprsky. Díky tomu si vychutnáte společné chvíle i za horkých letních dní. 

Pergolu je možné přizpůsobit zcela na míru. Na výběr máte hned z 20 rozměrových variant a dosáhnout hloubky až 6 metrů. Základními barvami konstrukce jsou antracitová, bílá a hnědá, ovšem při výběru odstínu se meze nekladou.    
 

Hliníková pergola Pollux

Pergola Pollux je doplněna o střešní krytinu z bezpečnostního skla. To vyniká nejen svojí odolností vůči nárazům a nepřízni počasí, ale i svým elegantním vzhledem v čirém, mléčném či kouřovém provedení. 

Dlouhá životnost je zajištěná použitím kvalitního hliníkového materiálu, který je chráněn povrchovou úpravou, tzn. eloxováním. Rozměry pergoly jsou zcela variabilní, na výběr máte až hloubku až 7 metrů.
 

Bioklimatická pergola Regulus

Otočné lamely bioklimatické pergoly Regulus vám umožní posezení za jakéhokoliv počasí. Tento stínící systém pracuje bez problémů během každé roční doby. Správně natočené lamely ochrání hosty před deštěm i nepříjemným větrem, zároveň mohou zabránit vstupu silným slunečným paprskům. 

Pomocí bočních stěn lze z pergoly vytvořit luxusní a dokonalé místo k trávení společných chvil s rodinou či přáteli. Zároveň ji lze umístit samostatně či připojit k domu a dotvořit tak jeho vzhled. Stejně jako u ostatních modelů ji lze vytvořit zcela na míru.