Archiv článků

Boční stěna k hliníkové pergole
Realizace
Boční stěna k hliníkové pergole je oblíbené řešení, které chrání prostor před větrem a zároveň mu dodává potřebné soukromí. Zároveň se jedná o zajímavý designový prvek. Inspirujte se!
Volně stojící bioklimatická pergola
Realizace
Postavili jsme zahradní altánek v moderním stylu. Bioklimatická pergola vytvořila kryté místo pro nedělní odpočinek i sobotní posezení s přáteli. Konstrukci jsme doplnili o posuvnou skleněnou stěnu, která zajistí soukromí směrem k ulici.
Cena zahradní stavby
Magazín
Při plánování zimní zahrady hraje cena zásadní roli. Její výši ovlivňuje zvolený rozměr, skladba doplňků a celkové provedení. Často musíme dělat kompromisy, do kterých se nám nechce. Ovšem lze to i bez nich. Jak?
Bioklimatická pergola v bílém odstínu
Realizace
Bílá barva nikdy nezklame. Její elegance, nadčasovost a univerzalita si nachází místo v interiéru i exteriéru. Pokud si pořídíte bioklimatickou pergolu v tomto odstínu, ohromíte každého návštěvníka vaší zahrady.
Zasklení zastřešené terasy
Realizace
Pokud si při stavbě domu necháme vytvořit zastřešenou terasu, lze ji snadno předělat na plnohodnotnou zimní zahradu. Stačí přidat posuvné skleněné stěny. Inspirujte se!
Garážové stání na míru
Realizace
Při výběru krytého stání pro váš automobil se nemusíte omezovat na nabídku přístřešků. Vytvoříme vám variantu zcela na míru. Jako v tomto případě. Majitel toužil vytvořit prostor pro parkování obytného vozu.
9 otázek k bioklimatické pergole
Magazín
Bioklimatická pergola je stále žhavou novinkou, která se ihned dostala do povědomí a tužeb každého milovníka zahradního posezení. Ovšem její funkčnost zůstává pro mnohé záhadou. Pojďme se podívat na pár častých dotazů.
Přístřešek série PJR v klasickém rozměru
Realizace
Elegance, jednoduchost a snadná údržba. Přístřešek pro auto série PJR nabízí vše, co je třeba k dokonalé ochraně vašeho vozidla. Konstrukci jsme osekali na to nejnutnější, což se odráží v přijatelné ceně.
Rohová zimní zahrada pro široké využití
Realizace
Představujeme jednu z nejkrásnějších realizací. Rohová zimní zahrada vznikala několik měsíců. Prvním krokem bylo vybudování hliníkové pergoly se zastřešením z polykarbonátu. Konstrukce byla následně obohacena o přední skleněnou stěnu. Až posléze byl celý prostor maximálně uzavřen.
Volně stojící pergola na atypické terase
Inspirace
Hliníkovou konstrukci pergoly je možné vytvořit zcela na míru. To platí také o umístění jednotlivých stojných noh. V tomto případě je terasa atypická a jeden profil se musel umístit dále od kraje. Inspirujte se!