Archiv článků

Zimní zahrada ve vyšším patře bytového domu
Realizace
Lehká hliníková konstrukce předurčuje zimní zahrady k širokému využití. Dají se umístit přímo do země, na vyvýšenou terasu i balkon ve vyšším patře bytového domu. Inspirujte se!
Garážové stání pro dva automobily
Realizace
Krása přístřešku pro auto tkví v rychlosti jeho realizace. Ta nezabere více jak několik hodin. Šetříte tak čas i peníze. Jeho pořizovací cena je nižší než stavba nové garáže. V budoucnu ho lze navíc snadno přestěhovat. Inspirujte se!
Historie přístřešků pro auto
Magazín
To máte hliníkové přístřešky, ocelové přístřešky, přístřešky volně stojící, přístřešky přikotvené ke zdi, přístřešky s boční stěnou a mnoho dalších. Nabídka je široká a neustále se rozšiřuje. Prakticky si můžete vytvořit variantu zcela na míru. Odkud tento typ stavby přišel a jaká je jeho budoucnost?
Dveře v zimní zahradě
Realizace
Boční stěny zimní zahrady je možné složit z pohyblivých i nepohyblivých částí. Při této realizaci byla přáním kombinace jednotlivých prvků. Na jednu část jsme umístili otočné dveře pro snadný přístup do zahrady. Inspirujte se!
Menší pergola vedle bazénu
Realizace
Zadáním této realizace bylo vytvořit stinné místo u bazénu. Hliníkovou pergolu je možné zvolit tzv. volně stojící a tím přání naplnit. Zároveň se jedná o velmi zajímavý designový prvek. Inspirujte se!
Rychlá a levná cesta k vlastnímu bydlení. To jsou mobilní domy!
Magazín
Opakovat, jak složitá je situace na trhu nemovitostí, je zbytečné. Vlastní bydlení v domě se postupně stává nedosažitelným cílem. Především pro mladé rodiny a starší lidi. Východiskem mohou být mobilní domy. Nízká pořizovací cena, rychlá realizace a možnost se vyhnout stavebnímu povolení jsou dobrým příslibem.
Moderní bioklimatická pergola
Realizace
Volně stojící bioklimatická pergola architektonický obohatí každou novostavbu. Elegantní design hliníkové konstrukce vytváří místo, na které nezapomene žádný účastník zahradního posezení. Otočné lamely si poradí s každým počasím. Inspirujte se!
Zahradní domek a posuvné hliníkové stěny
Realizace
Hliník nabízí velkou variabilitu. Při této realizaci bylo cílem uzavřít prostor již postaveného zahradního domku. Vytvořili jsme okna i dveře. Vše v posuvném provedení a odpovídajícím odstínu. Inspirujte se!
Zimní zahrada na terase rodinného domu
Realizace
Hliníkovou stavbu je možné umístit na terasu či balkon. Lehká konstrukce není zátěží pro žádné z těchto míst. Jednotlivé profily lze ukotvit k domu, aby nedocházelo ke zbytečnému úniku tepla.
Pergola s dřevěnou stěnou
Realizace
Doplňky dělají celek. Známe pravidlo platí také pro hliníkové pergoly. Elegantní konstrukci můžete obohatit o zajímavé zastřešení či boční stěny v různých provedeních. V tomto případě vyhrálo nestárnoucí dřevo.