Archiv článků

Přístřešek série Milano pro karavan
Realizace
Pro dodávku, obytný vůz či karavan. Kryté parkovací stání je možné přizpůsobit rozměrům automobilu. Hliníková konstrukce nabízí velkou variabilitu ve svém provedení. Její rozměry i barevný odstín závisí na vašich preferencích. Inspirujte se!
Hliníkové stavby na terasu restaurace či kavárny
Magazín
​​​​​​​Atypické rozměry, různé druhy zastřešení, posuvné stěny a dokonalé stínění. Při výběru hliníkové zahradní stavby máte široké možnosti, jak vytvořit dokonalý prostor i pro nejnáročnějšího zákazníka. Svoji restauraci či kavárnu můžete rozšířit o elegantní pergolu, přístřešek nebo zimní zahradu.
Pergola a řadový dům
Realizace
Řadové domy se opět stávají vyhledávaným řešením, a to především v okolí velkých měst. Například kolem Prahy jich přibývá každým rokem. Většinou disponují větší zahradou, kam lze umístit pergolu. Ta zajistí pocit soukromí při zahradním posezení. Inspirujte se!
Hliníková pergola série Pollux v bílém odstínu
Realizace
Elegantní, nadčasová, jednoduchá a nezapomenutelná. Realizace hliníkové pergoly série Pollux naplňuje všechna superlativa. Bílý odstín dodává stavbě nádech luxusu. Sklo použité na zastřešení celý prostor opticky zvětšuje. Inspirujte se!
Dřevěná podlaha pod pergolou
Realizace
Cílem této realizace bylo zcela zakrýt terasu s robustní dřevěnou podlahou. Spojení přírodního a hliníkového materiálu vytvořilo zajímavou a nesmrtelnou kombinaci. Konstrukce pergola zcela ochrání lesk masivu a sama si udrží vzhled po dlouhá léta.
Zahradní trendy v roce 2022
Magazín
Doma trávíme víc času. To se projevuje v interiéru a také na zahradě. Té věnujeme daleké větší péči a investic z rodinného rozpočtu. Jaké trendy nás čekají v roce 2022? Vyroste více zahradních staveb. Důraz budeme klást na detail a funkčnost.
Hliníková pergola jako prodloužená ruka domu
Realizace
Pergola v nadstandardním rozměru opticky zvětšila dům a pro jeho obyvatele vytvořila kryté místo pro volnočasové aktivity. Zároveň zcela zakryla již připravenou terasu. Hliníková konstrukce se stala výrazným prvkem celé zahrady. Inspirujte se!
Hliníkový přístřešek PJF na zahradě
Realizace
Jako kryté parkovací stání, místo pro odpočinek i ochrana zahradního náčiní. Hliníkový přístřešek je variabilní a multifunkční stavba. Jeho elegance ozvláštní každý prostor u domu. Inspirujte se!
Samonosná bioklimatická pergola v šedém odstínu
Realizace
6,45 x 4 metry. Takové jsou parametry samonosné bioklimatické pergoly. Tento typ stavby nepotřebuje kotvení do stavby a můžeme ho postavit na jakékoliv místo na zahradě. Jako v této realizaci. Pergola zcela zastřešuje terasu větších rozměrů, přitom doslova stojí na vlastních nohou.
Samonosný přístřešek v bílém odstínu
Realizace
Elegantním a zajímavým prvkem je hliníkový samonosný přístřešek. Bílý odstín mu dodává punc nadčasové stavby. Kromě zajímavého designu vás uchvátí dokonalou funkčností, kdy zajistí maximální ochranu vašemu vozidlu před nepříznivým počasím. Inspirujte se!