Archiv článků

Fotovoltaika na zahradní stavbě je lepší než panely na rodinném domě
Magazín
Titulek hlásá odvážné ale pravdivé tvrzení. Ke spojení fotovoltaického systému a zahradních staveb se schylovalo dlouhou, chybělo však funkční a elegantní řešení. Nám se podařilo spojit hliníkovou konstrukci a zastřešení z bezpečnostního skla, do kterého jsou solární panely zcela integrovány. Výsledek posuďte sami.
Zimní zahrada se sedlovou střechou
Realizace
U našich slovenských kolegů vznikla tahle krásná atypická zimní zahrada. Liší se tvarem střechy. Sedlová varianta vypadá nápaditě a zcela se hodí k typu domu, ke kterému je hliníková stavba přikotvena. Doslova k němu patří. Inspirujte se!
Pergola jako kryté parkovací stání
Realizace
Rozměr 12,4 x 6,5 metru, zastřešení z polykarbonátu a elegantní design. Takové jsou parametry realizace naší hliníkové pergoly která bude sloužit jako přístřešek pro auto. Konstrukci jsme vytvořili zcela na míru ve velmi nadstandardním rozměru. Inspirujte se!
Přístřešek série MILANO u řadového domu
Realizace
Elegantní přístřešek MILANO se sedlovou střechou je originální stavbou, která vytvoří kryté parkovací stání pro váš automobil. Lze ho postavit na jakékoliv místo a jeho výšku upravit dle potřeb. Inspirujte se!
Jak funguje slunolam?
Magazín
Krásné české slovo slunolam v sobě skrývá hliníkové lamely, které vás budou chránit před silným sluníčkem. Především však zajistí, aby se za horkého dne místnost nepřehřívala. Jak celý systém funguje? A jaké máme možnosti při jeho výběru?
Zasklení zahradního domku
Realizace
Pokud máte zahradní domek a toužíte z něj vytvořit sezónní zimní zahradu, stačí boční stěny doplnit o hliníkovou konstrukci se zasklením. Profily je možné přichytit i na dřevo. Inspirujte se!
Vířivka v zimní zahradě
Realizace
Spojení pergoly a zimní zahrady je stále častější. Obě stavby mají své výhody, navíc tato kombinace vypadá velmi elegantně. Především díky jednoduché hliníkové konstrukci. Tu jsme vytvořili zcela na míru. Inspirujte se!
Boční stěna bioklimatické pergoly
Realizace
Před silným větrem a deštěm můžete prostor bioklimatické pergoly uchránit tím, že přidáte boční a zadní stěnu. V tomto případě si majitel přál nainstalovat posuvnou stěnu se sklem v rámu. Manipulace s ní je velmi snadná a zvládne ji každý člen rodiny. Inspirujte se!
Podle čeho vybírat přístřešek pro karavan a obytný vůz?
Magazín
Neustále na cestě. Zaparkovat na jakémkoliv místě, stranou od civilizace a užít si tam nerušené okamžiky. Majitelé karavanu milují přírodu a nekonečnou cestu před sebou. Ovšem občas nastane chvíle, kdy je třeba se vrátit do životní rutiny a svůj obytný vůz nechat stát u domu. Vhodný přístřešek mu může poskytnout ideální útočiště. Podle čeho ideální variantu vybírat?
Atypické zasklení terasy
Realizace
Vytvořili jsme atypické zasklení v XXL rozměru. Cílem bylo zcela zakrýt prostor terasy a vytvořit sezónní zimní zahradu. Použili jsme bezpečnostní sklo v rámu, které vyniká odolností a dlouhou životností. Inspirujte se!