Archiv článků

Přikotvená bioklimatická pergola
Realizace
Horké léto vybízí ke stavbě bioklimatické pergoly. Tahle stavba k nám přišla od Středozemního moře, kde jsou vysoké teploty časté. Její systém otočných lamel se vypořádá se silným sluníčkem a vždy zajistí příjemné posezení. Inspirujte se!
Pergola a zimní zahrada v jednom
Realizace
Kombinace zimní zahrady a pergoly je velmi oblíbené řešení. Jedna část zůstává otevřená, zatímco druhou uzavírají posuvné skleněné stěny. Stavbu zdobí zastřešení z čirého skla, které celý prostor opticky zvětšuje. Inspirujte se!
Budoucnost fotovoltaiky
Magazín
Fotovoltaika má před sebou obrovskou budoucnost. Rozvoj moderních technologií, politický tlak na využitelnost obnovitelné energie, rostoucí ceny energií z klasických zdrojů, a především snaha lidí chránit matičku zemi. To vše se promítá do popularity a vývoje fotovoltaických panelů.
10 nejčastějších otázek k fotovoltaickým zahradním stavbám
Magazín
Připravili jsme pro vás přehled nejčastějších dotazů ohledně našeho fotovoltaického systému.
Solární pergola v našem ukázkovém centru
Realizace
Stejně jako naše nabídka i ukázkové centrum se neustále rozrůstá o nové produkty. Tentokrát si budete moci prohlédnout solární pergolu naší výroby. Celý fotovoltaický systém vám podrobně vysvětlíme. Navštivte nás!
Fotovoltaika na střeše rodinného domu? Raději na zahradní stavbu
Magazín
Nezakrývejte střechu svého rodinného domu, máme pro vás elegantnější řešení. Výkon solárních panelů v zastřešení zahradních staveb je dostatečný. Celé provedení je velmi moderní, fotovoltaiku jsme integrovali do bezpečnostního skla.
S námi má investice do solárních panelů smysl
Magazín
Spojili jsme zahradní stavby a solární panely. K tomu vám pomůžeme se získáním dotace až do výše 70 % ceny fotovoltaického systému. Díky našemu partnerství s Raiffeisen Bank můžete solární stavbu financovat prostřednictvím úvěru. Zhodnoťte své bydlení a staňte se energeticky nezávislým. Se vším vám pomůžeme.
Představujeme solární zahradní stavby
Magazín
Potenciál zahradních staveb pro solární využití je ohromný. Jedná se o izolované stavby, které nabídnou zastřešení v ideální ploše a sklonu. Navíc je můžete orientovat na správnou světovou stranu a maximálně využít sílu slunečních paprsků. Pojďme si představit jednotlivé typy staveb.
První solární zimní zahrada na českém trhu
Realizace
V našem ukázkovém centru jsme vám postavili první solární zimní zahradu. Náš hliníkový profil jsme zcela přizpůsobili potřebám zastřešení se solárními panely. Ty jsme zcela integrovali do bezpečnostního skla. Výsledkem je elegantní a moderní stavba. Inspirujte se!
Přístřešek pro auto se solárními panely
Realizace
Objevte náš nový produkt. Spojili jsme fotovoltaiku a náš hliníkový přístřešek pro auto. Elegantní stavba vyniká designem a funkčností. Solární panely byly integrovány do zastřešení z bezpečnostního skla. Inspirujte se!