Archiv článků

Fotovoltaika o výkonu do 50 kW. Žádná licence ani stavební povolení
Magazín
Vláda nedávno schválila a do poslanecké sněmovny poslala důležitou novelu energetického zákona. Ta zvyšuje limit na instalaci fotovoltaických panelů bez potřebné licence od ERÚ. Nová hodnota 50 kW může výrazně přispět k energetické soběstačnosti domácností i menších firem.
Představujeme bioklimatické pergoly série Climatic
Magazín
V naší nabídce nově naleznete sérii bioklimatických pergol Climatic. Základní provedení jsme doplnili od dvě varianty. Jednu s bočním zasklením, druhou obohacenou o venkovní žaluzie. Oba typy je možné kombinovat. Pojďme si je představit blíže.
Zimní zahrada pro komerční účely
Realizace
Hliníková zimní zahrada v sezónním provedení může rozšířit kancelářské prostory a také sloužit jako showroom vašich produktů. Prosklené stěny zajistí prostoru maximální transparentnost. Inspirujte se!
Menší integrovaná zimní zahrada
Realizace
Jak rozšířit obytnou plochu vašeho domu? Sezónní zimní zahrada vytvoří jarní pracovnu, letní obývací pokoj a podzimní prostor pro posezení s rodinou. Jako v této realizaci, kdy se zcela propojila zahradní stavba s interiérem domácnosti. Inspirujte se!
Zasklení zahradního domku
Realizace
Cílem realizace bylo uzavřít prostor většího zahradního domku. Hliníkový materiál nabízí ohromnou variabilitu a odolnost vůči vnějšímu počasí. Díky tomu bude možné zahradní stavbu využívat za chladnějších dní. Inspirujte se!
Solární přístřešek pro auto XXL
Realizace
Spojili jsme elegantní konstrukci přístřešku pro auto a fotovoltaické panely. Ty jsme integrovali do zastřešení z bezpečnostního skla. Přístřešek nabídne velkorysý kryté parkování pro dva automobily. Inspirujte se!
Přístřešek pro auto v hnědém odstínu
Realizace
Hliníkový přístřešek pro auto je velmi variabilní stavbou. Vytvořit variantu pro dva automobily? Není problém. Obléct konstrukci do atraktivního hnědého odstínu? Není problém. Inspirujte se u naší další realizace.
10 důvodů, proč je bioklimatická pergola geniální
Magazín
Zastřešení z otočných lamel, ovládání skrze mobilní telefon, meteorologické senzory, inovativní konstrukce. Bioklimatické pergoly a zimní zahrady povýšily úroveň zahradních staveb o další krok kupředu. To je bez debat. V čem jejich jedinečnost? Ukážeme vám 10 důvodů, proč stojí opravdu za to.
Solární zimní zahrada
Realizace
Spojili jsme hliníkovou konstrukci naší výroby a fotovoltaické panely. Ty jsme elegantně integrovali do zastřešení z bezpečnostního skla. Výsledkem je stavba moderních parametrů. Solární zimní zahrada uhrane svým potenciálem. Inspirujte se!
Podívejte se na podrobné reportáže o solárních stavbách
Magazín
Ve spolupráci se serverem tvbydleni.cz jsme připravili sérii reportáži na téma solární zahradní stavby. Dozvíte se vše o funkčnosti, výkonu, možnosti čerpání dotací či vám představíme kompletní nabídku této novinky.