NovinkySolární produkty vystavíme na veletrhu Czechbus 2022

Máme za sebou veletrh e-SALON, kde jsme s velkým úspěchem představili naši kompletní nabídku solárních staveb. Stejné produkty vystavíme od 22. do 24. 11. na veletrhu hromadné dopravy a inovací v ní. Czechbus 2022 se uskuteční v pražských Letňanech.

Na výstavě si budete moci prohlédnout solární přístřešek Solar Energo a pergolu s označením Neapol. Kromě toho vám představíme novinky jako inovativní bikeport, chytrou autobusovou zastávku a solární plot. 

Řešení pro veřejný sektor

Cyklostezky, velká parkoviště a ulice měst. Veřejný sektor nabízí nekonečně míst, kde umístění solárních produktů dává ohromný smysl. V Hobbytecu se dlouhá léta zabýváme udržitelností a obnovitelné zdroje nabízí stále nevyužitý potenciál. Proto jsme navrhli a zkonstruovali solární bikeport a autobusovou zastávku. 

Oba produkty nabídnou moderní design, kvalitní konstrukci a kompletní fotovoltaickou technologii. Navíc se jedná o stavby, které mohou být tzv. ostrovní. Nemusí být připojeny na distribuční síť. U autobusové zastávky může vyrobená elektřina napájet osvětlení, nápojový automat, terminál, reklamní plochu a případně nabíjet telefony čekajícím cestujícím. Bikeport je ideální pro cyklostezky či prostor před občerstevním. Součástí je dobíjecí stanice pro elektrokola a elektrokoloběžky. 

Podívejte se na vydařenou reportáž z veletrhu e-SALON 2022