NovinkyNaše cíle pro rok 2021

Co čeká společnost Hobbytec v následujících měsících? Posílení výrobních kapacit, otevření ukázkového centra v Bratislavě, zahájení prodeje v Maďarsku a Rakousku, rozšíření vlastní výroby o bioklimatické pergoly a mnoho dalšího. Cíle jsou nastaveny vysoko, ovšem je na co navazovat. Rok 2020 se stal zásadním milníkem, a to především v oblasti prodejů. Poprvé se podařilo překročit roční obrat ve výši 300 milionů korun.

Výhled roku 2021

Současná doba nás učí fungovat především v domácím prostředí. Postupně jsme sem přesunuli koníčky i pracovní povinnosti. Zahradní stavby umožňují být v obklopení přírody i za nepříznivého počasí. Popularita pergol, zimních zahrad a multifunkčních přístřešků pro auto stále roste.

„V minulém roce jsme posílili komunikaci ke koncovému zákazníkovi, a to rozšířením našich služeb na Slovensku, redesignem stávajících webových stránek a výrazným podpořením výrobních kapacit. Letos se našim hlavním cílem stává roční obrat ve výši 400 milionů korun v České republice a 3 miliony euro na Slovenském území,“ popisuje Miroslav Zelený, jednatel společnosti Hobbytec

Vlastní výroba a navýšení kapacit

V současné době se výrobní závod společnosti rozléhá na ploše více než 5 000 m². Vlastní výroba zahrnuje hliníkové zimní zahrady a pergoly. V roce 2021 se záběr rozšíří o inovativní bioklimatické pergoly. Jejich dokonalé funkční vlastnosti se začínají dostávat do povědomí českého spotřebitele. Nyní zákazník získá možnost si nechat konstrukci vytvořit zcela na míru.

S rozšířením portfolia jde ruku v ruce i samotné posílení výrobních kapacit. Letošní metou se stane přibližně 1 000 zimních zahrad, 2 500 pergol a 500 bioklimatických pergol.

„Abychom dosáhli nastavených cílů, tak výrazně rozšiřujeme pracovní tým. Na začátku roku jsme otevřeli prakticky všechny naše pozice, od těch manuálních až po manažerské. Vždy jsme kladli důraz na spokojeného zákazníka. Chceme zrychlit celý proces realizace zahradní stavby,“ vysvětluje Miroslav Zelený.

Letos uvedeme do výroby populární bioklimatické pergoly

Aktivity v zahraničí

Na Slovensku se velký krok uskutečnil v minulém roce, kdy se v Prešově otevřelo ukázkové centrum s kompletní nabídkou. Zároveň se vytvořil nový tým, který funguje výhradně na slovenském území. Nový showroom v Bratislavě by měl letos ještě více posílit pozici na tomto trhu.

„Po úspěšném uvedení našich zahradních staveb na Slovensku, jsme se rozhodli do zahraničí expandovat ještě výrazněji. V roce 2021 zahájíme prodeje v Maďarsku a Rakousku, kde vidíme velký potenciál. Bude se opět jednat o produkty vlastní výroby,“ doplňuje Miroslav Zelený.

Rozšíření nabídky realit

Jedním z úspěchů minulého roku se stalo uvedení projektu Hobbytec Reality. Jednalo se o logický krok, který spojuje nabídku společnosti a další aktivity v oblasti nemovitostí. Nová realitní kancelář nabízí komplexní služby v oblasti prodeje a pronájmu realit. Jedná se především o rezidenční byty a mobilní domy.

Expanze na realitním trhu bude pokračovat i letos. V plánu je rozšíření portfolia o nemovitosti v hodnotě cca 60 milionů korun, a to především na lukrativních adresách Prahy a Středočeského kraje. Zároveň postupně dochází k obměně nabídky mobilních a rodinných domů. V tomto směru Hobbytec Reality nabízí kompletní služby od prvotních plánů až po finální realizaci.

Objevte svět Hobbytec Reality