NovinkyHobbytec poprvé na E-SALONU 2022

Hobbytec ve světě moderních technologií. Naše nové solární produkty v listopadu představíme na dvou významných akcí, které se týkají elektromobility a dopravní infrastruktury chytrých měst. E-SALON proběhne 10. - 13.11 na veletrhu v Letňanech.

Solární bikeport neboli dobíjecí stanice na elektrokola. Tento náš nový výrobek představíme druhý listopadový víkend na prestižním veletrhu čisté mobility, technologií a řešení pro e-mobilitu E-SALON 2022. Na našem stánku si budete moci také prohlédnout solární přístřešky pro auto, zastřešení terasy a další solární produkty značky Hobbytec. 

Na veletrhu E-SALON 2022 nás naleznete zde

Fotovoltaika pro soukromé zahrady i veřejný prostor

Přijďte si prohlédnout naši letošní novinku. Jako první v České republice jsme uvedli na trh kompletní nabídku solárních zahradních staveb. Pergoly, zimní zahrady a přístřešky pro auto jsme obohatili o zastřešení s integrovanými fotovoltaickými panely. Elegantní řešení nabídne výkon srovnatelný s fotovoltaikou na střeše běžného rodinného domu. Hliníková konstrukce jednotlivých staveb je variabilní a při výběru větši varianty získáte nadstandardní výkon. 

Součástí solárních zahradních staveb je kompletní fotovoltaická technologie, a to včetně moderní baterie, která vám zajistí úschovu energie na pozdější dobu. Díky svým parametrům najdou uplatnění na soukromých zahradách i ve veřejném prostoru. Především dobíjecí stanice na elektrokola a solární přístřešky pro auto. Ty mohou pokrýt velká parkoviště ve městech

Ukázka naší výstavní expozice