NovinkyHobbytec na veletrhu Země živitelka 2019

Od 22. do 27. srpna proběhne na Výstavišti v Českých Budějovicích největší agrosalon svého typu u nás a my budeme jeho součástí. Na 46. ročníku Země živitelky vám mimo jiné představíme elegantní zimní zahradu Zania, výhody mobilního domu Corinne nebo moderní přístřešek na auto PJR. Přijďte se podrobně seznámit s naší nabídkou.

Hliníkové zimní zahrady, pergoly, přístřešky nebo mobilní domy. To vše na vás čeká u našeho stánku na mezinárodním agrosalonu Země živitelka 2019, který se uskuteční 22. - 27. srpna na Výstavišti v Českých Budějovicích. Již 46. ročník nabídne více než 560 vystavovatelů, přes 21 000 m2 plochy, bohatý kulturní i odborný program. 

My na této akci nemůžeme chybět. Navštivte nás na našem stánku, kde vám nabídneme možnost si přímo vyzkoušet naše produkty a podrobně se seznámit s celkovou nabídkou. Kde nás najdete? 
 
Kdy: 22 - 27. srpna
Kde: Výstaviště České Budějovice
Stánek Hobbytec blízko severní brány


Přijďte se inspirovat

Připravili jsme pro vás přehlídku našich předních produktů. Prohlédněte si elegantní a neotřely design celoroční hliníkové zimní zahrady Zania. Její bezúdržbové provedení je maximálně funkční. Tuto vlastnost doplňuje jedinečný stínící systém, který po celou dobu uvnitř udrží dokonalé klima. Objekt je navíc zcela variabilní a barvu konstrukce si můžete přizpůsobit vašim přáním

Vyzkoušejte si dokonalé vlastnosti zimní zahrady Zania


Mobilní dům Corinne nabídne základní obytnou plochu 25 m2 v moderním designu a dřevěným exteriérem. Jedná se o nový koncept ekologického bydlení navržený, projektovaný a vyrobený přímo naší společností. 

Seznamte se s naším mobilním domem Corinne a zamilujte se


Hliníkový přístřešek na auto PJR je proveden hned v několika barvách a vy tak jeho vzhled můžete přizpůsobit okolí. Polykarbonátové zastřešení chrání před nepřízní počasí a je vybaveno UV filtrem, který ochrání váš automobil před nežádoucími paprsky. Izolační vlastnosti jsou doplněny o maximální světelnou propustnost. Pořiďte si přístřešek pro auto s letní slevou 35 %!