NovinkyHobbytec na veletrhu FOR ARCH 2020

Jako každý rok se také letos účastníme největšího stavebního veletrhu v ČR, který se koná na výstavišti v Letňanech. Od 22. - 26.9. naleznete náš stánek v hale číslo 1. Čeká vás prezentace naší vlastní výroby hliníkových zahradních staveb. Zároveň zde budete mít možnost si promluvit s našim zástupcem o vašich plánech.

Na našem stánku se můžete dozvědět nejen velmi užitečné informace o našich hliníkových produktech, ale zároveň si vybrané produkty prohlédnout na vlastní oči. Vystavenou zimní zahradu a přístřešek pro auto je možné si zakoupit se slevou 50 %.

Od zimních zahrad až po mobilní domy 

Naše nabídka je velmi široká a celou její prezentaci naleznete na stánku v hale číslo 1 (místo 85). Na vlastní oči zde uvidíte ukázku hliníkové konstrukce, kterou využíváme pro stavbu zimních zahrad a přístřešků pro auto. Zároveň vám představíme naše portfolio mobilních domu. To jsme letos obohatili o několik novinek.  

Stánek Hobbytec naleznete v hale č. 1 (místo 85) v rámci části FOR GARDEN

Na tomto odkazu naleznete vstupenku na veletrh zcela zdarma. Stačí vyplnit kontaktní údaje.

Veletrh FOR ARCH a FOR GARDEN jsou jednoznačně největší veletrhy svého druhu v České republice. Letošní 31. ročník se uskuteční opět v pražských Letňanech a naše společnost Hobbytec, která patří mezi přední výrobce zimních zahrad a zastřešení zde nebude chybět. Spolu s námi zde najdete téměř 800 dalších vystavovetelů.