NovinkyHobbytec na veletrhu For Arch 2019

Největší stavební veletrh na našem území se uskuteční od 17. – 21.9. v prostorách veletržního areálu PVA EXPO v pražských Letnaňech. Hobbytec se stane součástí celé akce. Na našem stánku na vás čeká ukázka produktů, které si budete moci naživo prohlédnout a vyzkoušet. Představíme například hliníkovou zimní zahradu Zania nebo neotřelý mobilní dům Corinne.

Hliníkové zahrady, mobilní domy či přístřešky na auto v různých provedeních. To vše a mnohem více naleznete na našem stánku při největším stavebním veletrhu na českém území For Arch 2019. Ten se uskuteční od 17. – 21.9. v pražských Letňanech.

Již 30. ročník nabídne široké portfolio výrobků ze všech odvětví a my budeme součástí. Náš stánek naleznete v hale č.1 v sekci stavebních komponentů a materiálů.

Kdy: 17. - 21.9. 2019
Kde: Veletržní areál PVA EXPO Praha v Letňanech
Stánek Hobbytec v hale č.1 - v červeném kroužku

A na co můžete těšit především?

Prohlédněte jeden z našich nejoblíbenějších produktů hliníkovou zimní zahradu ZaniaVyniká především svojí nenáročnou údržbou a funkčností. Zahrada se dá využít jako botanická zahrada, místo pro setkávání s rodinou nebo jako letní jídelna. Celková variabilita při výběru barvy a konstrukce dává každému možnost si stavbu zařídit zcela dle vlastních preferencí.

Vyberte si svou zimní zahradu a vytvořte své nové místo v domě

Mobilní dům Corinne je čistým produktem naší společnosti. 25 m2 v moderním designu vás uchvátí dřevěným exteriérem a jednoduchou konstrukcí. Nový koncept ekologického bydlení byl navržený, projektovaný a vyrobený, aby dokonale zapadl do okolní přírody.

Naše mobilní domy vás ohromí svým jednoduchým designem

Hliníkový přístřešek na auto PJR s polykarbonátovým zastřešením vás ochrání před nepřízní počasí. UV filtr ochrání váš automobil před nežádoucími paprsky. Izolační vlastnosti jsou doplněny o maximální světelnou propustnost a přinesou vám vždy dostatek světla. Pořiďte si přístřešek pro auto s letní slevou 35 %!

Přijďte se přesvědčit o multifunkčním využití přístřešku pro auto PJR