MagazínDomácí wellnes

V dnešní uspěchané době, je velmi žádoucí umět pečovat sám o sebe, zastavit se a náležitě relaxovat.A spousta z nás je natolik přehlcena společností, že přivítá užít si relaxaci a odpočinek doma, v soukromí. Ale jak toho dosáhnout? Ideálně vlastní zahradou, pak už je vše snadné.

9.5.2017
 
V dnešní uspěchané době, je velmi žádoucí umět pečovat sám o sebe, zastavit se a náležitě relaxovat.
A spousta z nás je natolik přehlcena společností, že přivítá užít si relaxaci a odpočinek doma, v soukromí. Ale jak toho dosáhnout? Ideálně vlastní zahradou, pak už je vše snadné.
 

Bazén

Zahradní bazén bezpochyby relaxaci v soukromí představuje. V dnešní době existuje široká škála zahradních bazénů, které uspokojí i nejnáročnějšího zákazníka. Bazény z vysoce kvalitních materiálů mohou být doplněny protiproudem a nepřeberným množství bazénového příslušenství. Mezi samozřejmost patří bazénová filtrace a solární ohřev vody. Komfort a intimitu nám zvýší zastřešení bazénu. Hygienu při užívání bazénu zajistí sprchy se solárním ohřevem a naši nejmenší budou potěšeni skluzavkou a hračkami do vody.
 

Sauna

Další možností zpříjemnění si volného času a relaxace je domácí sauna. S širokým výběrem saun, ať už finských, sudových saun nebo trendových infrakabin si na své určitě přijde každý zákazník. Saunování nám pak zpříjemní možnost zchlazení v koupací kádi.
 

Vířivka

Kdo nemá rád přílišné teplo a preferuje vodní prostředí, ten najde pravý ráj ve venkovní vířivce. Vířivky se vyrábějí z rozličných materiálů, které vhodně doplní každou zahradu. Mnohé vířivky jsou zcela mobilní, takže je můžeme bez obav přemístit. Pro zajištění intimity je k vířivým vanám vhodné pořídit zastřešení. Zastřešení oceníme i při mírné nepřízni počasí, kdy by nás mohl obtěžovat průvan, déšť nebo sníh. Venkovní vířivku totiž lze využívat v jakémkoliv ročním období. Ve vířivce se zotavíte nejen sami, ale bude to báječná relaxace pro rodinu i přátelé.
 
Jak tedy vidíte i doma si můžete pořídit pravý wellnes ráj, který se kvalitou zcela vyrovná všemožným aquaparkům.