NovinkyVánoční sleva 10 % a výprodeje se slevou až 50 %

Kdy jindy než teď. Pořiďte si hliníkovou pergolu, zimní zahradu či přístřešek pro auto se slevou až 30 %. Ve slevě je zahrnuta montáž zdarma a dodatečná 10 % sleva na všechny produkty vlastní výroby společnosti Hobbytec. Navíc jsme spustili výprodej se slevami až 50 %.

Naše TOP produkty 

Pokud přemýšlíte, že si pořídíte hliníkovou pergolu, mezi naše nejprodávanější produkty patři pergoly Pollard a Pollux. Zdánlivě stejné zahradní stavby se liší svým zastřešením. Střechu Pollardu tvoří moderní a odolný polykarbonát, Pollux je oproti tomu zastřešený bezpečnostním sklem. 

Nejoblíbenější zimní zahranou je bezesporu Zania. V základní ceně je hnědá, bílá a antracitová barva, za příplatek můžete mít jakoukoli barvu ze vzorníku RAL. Zimní zahrady jsou ideální jako menší botanická zahrady, letní jídelny, odpočinkové místnosti či prostor pro rodinné sešlosti. Záleží pouze na vašich osobních preferencích.

Název Miláno patří populárnímu samonosnému přístřešku pro auto vlastní výroby. Přístřešky jsou velice oblíbeným řešením ochrany aut před nepříznivým počasím. Představují účinný, cenově dostupný a moderní způsob zastřešení.

Cena hliníkové zahradní stavby 

Na našich stránkách naleznete u každého typu orientační cenu za nejvyužívanější rozměr, výslednou cenu se pak dozvíte na základě vaší poptávky a preferencí. 

Při výběru hliníkové stavby je třeba zvážit řadu faktorů, které vstupují do výsledné ceny. Jedním z nich je volba zastřešení. Moderní polykarbonát vychází levněji oproti bezpečnostnímu sklu. Obě varianty lze zvolit v mléčném či kouřovém provedení.
U zimní zahrady svoji roli hrají boční posuvné stěny. Provedení bez skla bez rámu je velmi elegantní, ovšem na investici náročnější. 

Rozdělte si investici 

Zima je ideální čas k výběru zahradní stavby. V chladnějších měsících se může vyrábět konstrukce a na jaře proběhne její montáž. Novou sezónu tak zahájíte pod zimní zahradou či pergolou.

Pokud v současné chvíli nemáte dostatek prostředků pro pořízení zimní zahrady, je možné investici rozdělit nadvakrát. Nejprve si vybudujte hliníkovou pergolu se zvoleným zastřešením. Její služeb si můžete užívat třeba celý rok. Následně stačí ke konstrukci přidat posuvné zasklení. Tím získáte plnohodnotnou zimní zahradu.

!Vánoční výprodej!

Připravili jsme pro vás výprodej vybraných produktů ze skladových zásob, který budeme postupně rozšiřovat.