MagazínUkryjte vchod či schodiště před deštěm a sněhem

Nemáte zastřešený vchod? To je velká chyba. Vidíte to jistě sami, a to především v časech, když často sněží nebo prší. Pokud jste tak již neučinili, je nejvyšší čas pořídit si vchodovou stříšku. Zajisté vám pomůže.

Jestliže se rozhodnete a vchodovou stříšku pořídíte co nejdříve, velice rychle poznáte, že má přináší skutečné výhody. Obvykle má velice jednoduchou, ale plně funkční konstrukci. Skládá se z jednoduchého kovového rámu, který je opatřen polykarbonátovou krytinou. Je to sice velice jednoduchá koncepce, naštěstí ale plně funkční. Navíc vypadá esteticky dokonale.

Připravte si i obloukovou střechu

Velice jednoduše si tak můžete vytvořit z vchodové stříšky plně funkční ale zároveň designově pěkný objekt. Nemusí totiž jít jenom o primitivní rovnou pultovou verzi. Polykarbonát se dá různé ohýbat, takže není problém třeba vybudovat obloukový tvar. Za další nemusí být jenom průhledné, mohou být například kouřové zbarvení, což vypadá obzvláště efektně.

Nebojte se XXL velikostí 

V koncích nebudete ani v případě, že byste potřebovali pokrýt například obrovská vrata. Existují totiž i velké vchodové stříšky XXL rozměrů. Ty se dají instalovat i na obzvláště velké prostory. I velké schodiště může být celé nebo minimálně z větší části zakryto. Vše je jenom na vás, co si zvolíte. 
 

Řešení se dá vymyslet i na míru 

Můžete si vybrat vchodovou stříšku jak s fixními rozměry, tak i s libovolně nastavitelnou délkou. Stříšky se dají přidělat v podstatě k libovolnému typu stavby a mohou zakrývat třeba i firemní provozovnu. Vypadají velmi moderně a nabídka je opravdu široká. Pokud si ale ani z ní nevyberete, klidně se dá tvar a velikost udělat na míru. 

Prohlédněte si také ostatní: Přístřešky a zastřešení