MagazínDárek pro tchyni

Ať už je vaše tchyně jakákoliv, je rozhodně slušností jí obdarovat. Podívejte se proto společně s námi na to, jaký dárek pro tchyni skutečně potěší.

Ať už je vaše tchyně jakákoliv, je rozhodně slušností jí obdarovat. Podívejte se proto společně s námi na to, jaký dárek pro tchyni skutečně potěší.


Klasické vybavení domu nebo bytu

Vsaďte na klasiku -  hodiny na stěnu, praktické sušáky anebo moderní bezdotykový dávkovač mýdla. Anebo na drobné kuchyňské spotřebiče, jako mixéry a odšťavňovače, sušičky na ovoce...
Z nábytku potěší stolní lampa či noční stolek, ideálně společně jako jeden dárek.

Mezi dárek pro tchyni může patřit něco na zahradu

Žije vaše tchyně v rodinném domku, nebo má zahrádku v zahrádkářské kolonii? Dárek využitelný na zahradě může být rovněž dobrou volbou. Vhodné jsou v tomto případě zahradní potřeby, skleníky, fóliovníky, pařeniště či pěstební stoly.

Pokud vám nedělá problém investovat více, zkuste zahradní nábytek na terasu či pod pergolu, případně i chybějící gril, nic nezkazíte ani praktickým zahradním domkem anebo rovnou zahradní chatkou.


Co takhle něco pro relaxaci a zdraví?

Pokud hledáte originální dárek pro tchyni, můžete se zaměřit třeba i na oblast odpočinku. Nemusí to být jenom závěsná houpací lehátka, nebo třeba praktická domácí vířivka, ale třeba rovnou domácí infrasauna, která navíc prospějete i zdraví, proto také saunování doporučuje mnoho lékařů.

A pokud chcete u zdraví zůstat, a koupit něco přece jenom něco levnějšího, zvažte investici do kvalitní matrace kvalitní matrace nebo odvlhčovače vzduchu.