Archiv článků

Využijte montáž ZDARMA na pergoly a zimní zahrady
Magazín
Chcete si příští rok pořídit pergolu nebo zimní zahradu? Využijte akci montáž ZDARMA a ušetřete desítky tisíc korun.
Co bude vládnout zahradám v roce 2023?
Magazín
Rok pergoly střídá rok zimních zahrad. Přicházejí měsíce, kdy budeme přemýšlet ještě více komplexněji a volit stavby, které přinesou další přidané hodnoty. Zimní zahrady vše splňují. S nimi rozšíříte domácnost o další místnost. Zároveň mohou šetřit výdaje za energii. V dnešní době vítaná vlastnost. Co dalšího nás čeká?
Realizace zimní zahrady model 2022
Realizace
Podívejte se na naše nedávné realizace zimní zahrady s polykarbonátem model 2022. Ten vyniká elegantní hliníkovou konstrukcí, kterou lze vytvořit zcela na míru přáním zákazníka. Inspirujte se!
Přístřešek pro auto série PJR model 2022
Realizace
Další krásné provedení přístřešku PJR. Malá stavba nabídne dostatečně kryté parkovací stání pro vaše vozidlo. Zastřešení z plného lexanu může zabránit vzniku námrazy na oknech v chladných měsících. Zároveň chrání před slunečními paprsky. Inspirujte se!
Výstavba zimní zahrady o rozměru 7,9 x 3,3 metru
Realizace
Musíme poděkovat majiteli za dokonalou stavební přípravu a odvahu se pustit do výstavby zimní zahrady větších rozměrů. Výsledkem je krásná realizace a nezapomenutelná stavba, která zvětšila prostor domácnosti o nový pokoj. Inspirujte se!
Fotovoltaická technologie solárních zahradních staveb
Magazín
Připravili jsme si pro vás menší slovníček částí našeho fotovoltaického systému. Jím disponují všechny solární stavby od základních přístřešků přes zimní zahrady až po autobusové zastávky. Jednotlivé prvky se opírají o nejmodernější technologie.
Hobbytec jako průkopník estetické fotovoltaiky
Magazín
Každý z nás při pořizovaní fotovoltaiky řeší její estetickou stránku. Solární panely na střeše berou rodinnému domu celistvost a výrazně ovlivňují jeho vzhled. Solární panely na zelených loukách se již staly vyvrhelem společnosti. Řešení se nachází v alternativním umístění fotovoltaické technologie. V Hobbytec pracujeme na několika z nich.
Hnědá pergola s boční roletou
Realizace
Boční roleta je zajímavým prvkem, který bude chránit před bočním větrem, deštěm a zajistí dostatek soukromí ze strany souseda. Ojedinělá je také barevný odstín hliníkové konstrukce. Hnědá dodává celé stavbě nádech luxusu. Inspirujte se!
Hliníkové zádveří na míru
Realizace
Elegantní i praktický prvek. Takové vlastnosti má hliníkové zádveří z naší produkce. Jednotlivé profily jsme vytvořili zcela na míru prostorovým požadavkům místa. Konstrukci jsme doplnili o zastřešení z odolného polykarbonátu. Inspirujte se!
Dlažba v zimní zahradě
Realizace
Skvělý tepelný akumulátor, snadná údržba a vysoká odolnost. Dlažba je pro zimní zahradu tou nejlepší volbou. Nabízí vám zároveň nekonečné možnosti pro výběru. Materiálové složení, odstín, dekor. Vše závisí na vašich preferencích. Inspirujte se!