MagazínJak se dá postavit zimní zahrada svépomocí?

Možnosti jsou dvě - jedna levnější, ale náročná a druhá rychlá a snadná. Zjistěte, která je pro vás nejvhodnější.


Možnosti jsou dvě - jedna levnější, ale náročná a druhá rychlá a snadná.

Buďto si celou zimní zahradu navrhnete a postavíte od základů sami, což je náročné jak na přípravu, tak i samotnou realizaci. Stavbou zimní zahrady vlastními silami tak můžete ztratit dlouhé týdny drahocenného času, který byste jinak mohli trávit příjemnějšími činnostmi. Zároveň se nemusí výsledek podařit podle  vašich představ.

Anebo se rozhodnete pro variantu v podobě stavebnicové zimní zahrady, tedy řešení, s nímž se dá postavit zimní zahrada svépomocí už za jediný den. Bez složitého plánování, shánění materiálů, jen se základní sadou nářadí. Ideální volba pro každého kutila, který však nechce ztrácet čas, ale naopak začít využívat výhody a pohodlí vlastní zimní zahrady prakticky okamžitě.

Na Hobbytec.cz najdete tyto stavebnicové zimní zahrady:


Zimní zahrada Omaha

   

Moderní zimní zahrada naší vlastní značky One Trade, dodávaná v 6 rozměrech. Má hliníkovou konstrukci, stěnové panely z transparentního akrylátu praktické otočné dveře. Více informací v popisu produktu.
 

Zimní zahrady San Francisco/Phoenix

 

Dvě série zimních zahrad značky OneTrade, rovněž s kvalitní hliníkovou konstrukcí, otočnými dveřmi a průsvitnými akrylátovými panely. Model Phoenix nabízíme v 6 a San Fracisco rovnou v 8 rozměrech. Oba modely disponují většími rozměry než Omaha.Více informací v popisu produktu.

 

Zimní zahrada Happina

  

Hliníková zimní zahrada se sklem Happina vyniká poutavým designem. Boční steny umístěné v hliníkovém rámu jsou posuvné/otvíratelné. Prostor zimní zahrady si tak můžete jednoduše otevírat a uzavírat podle toho, jak vám to zrovna vyhovuje.  Na výběr je z 5 rozměrů a  několika barevných variant konstrukce, střešní krytiny a lamina.
Více informací v popisu produktu.
 


Zimní zahrada Vindema

  

Elegantní stavebnicová zimní zahrada s robustní konstrukcí z eloxovaného hliníku a pozinkované oceli zaujme jednoduchým, moderně laděným designem a překvapí jednoduchostí celé montáže i možností volitelného sklonu střechy. Je vybavena akrylátovými panely a posuvnými dveřmi, dostupná v šedém a bílém barevném provedení.
Více informací v popisu produktu.